Kurser

Under många år har jag tagit reda på vad som gör mig lycklig, kärleksfull och mer harmonisk. Genom kunskap och mycket övande har jag hittat vad som hjälper mig och andra att må riktigt bra. De är dessa idéer som du har chansen att få ta del av.
Om du jobbar med alla delar i kursen så kommer du att lära dig hur man skapar vanor för att få ett lyckligare, mer kärleksfullt och mer harmoniskt liv.

I kursen – Skapa en meningsfull vardag jobbar du med 5 olika delmoment som alla syftar till att du ska lära dig mer om vad som gör att du blir lyckligare, mer kärleksfull och mer harmonisk. Du får chansen att skapa hållbara rutiner och strategier för att få en meningsfullare och mer harmonisk vardag!

I kursen – Ett lyckligt liv fördjupar du dig i och utvecklar dina förmågor i att själv skapa exakt det liv du vill ha. Med hjälp av tankens kraft, lagen om attraktionskraften och universums energier skapar du ett mer lyckligt, kärleksfullt och harmoniskt liv!

Varje delmoment innehåller ett tydligt mål och tydliga instruktioner. När du är klar med ett delmoment och känner att du är nöjd går du vidare till nästa delmoment.

Tiden det tar för att genomföra ett delmoment varierar beroende på vilka förkunskaper du har, hur mycket snabbt du lär dig och hur mycket tid du lägger varje vecka.
Du kan räkna med en vecka till en månad för varje delmoment.


Coaching
Till varje delmoment får du 45 minuter coaching via Skype.
Du mailar in dina uppgifter senast två dagar innan samtalet.
Under samtalet pratar vi om dina uppgifter, din utveckling och hur du kan jobba med nästa delmoment.
Under varje delmoment får du även ställa frågor via mail. (2 tillfällen)
Du har 6 månader på dig att genomföra varje kurs!

Att jobba själv
Väljer du att jobba själv skickar jag ett delmoment till dig när du betalt in kursavgiften. När du är klar med delmoment 1mailar du mig och jag skickar dig delmoment 2.


Kursupplägg – Skapa en meningsfull vardag

Delmoment 1 – Livsenergi

Delmoment 2 – Träning för ett lyckligare liv

Delmoment 3 – Kost för ett lyckligare liv

Delmoment 4 – Relationer för ett lyckligare liv

Delmoment 5 – Kreativitet för ett lyckligare liv

 

Kursupplägg –  Ett lyckligare liv

Delmoment 1 – Att leva utifrån sin inre sanning

Delmoment 2 – Hälsa på ett medvetet sätt

Delmoment 3 –  Energi och kost

Delmoment 4 – Relationer på ett nytt sätt

Delmoment 5 – Skapa utifrån dina drömmar